עוגיות כיור מטבח קלות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים.. 32 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך חלב, קוקוס, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 12%, וזה לא כל כך גדול. נסו הכל-אבל-המטבח-כיור עוגיות, עוגיות כיור מטבח, ו עוגיות כיור מטבח עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה את הביצים, הווניל והחלב.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את שיבולת השועל, הקמח, הסודה לשתייה, המלח ואגוז המוסקט; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
זרוק על ידי כפות מעוגלות 3 אינץ'. בנפרד על גבי ניירות אפייה לא משומנים. משטחים מעט עם תחתית כוס מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 8-10 דקות או עד להזהבה. מגניב במשך 1 דקה לפני הסרת מחבתות כדי מתלים תיל.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "