עוגיות כריך ביסקוף מתובלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות כריך ביסקוף מתובל. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 42 אוהדים. אם יש לכם קינמון, מולסה, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו עוגיות כריך ביסקוף, עוגיות סנדוויץ ' סניקרדודל ביסקוף, ו ביסקוף עוגיות כריך שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, ציפורן, זנגביל, אגוז מוסקט מגורד, ומלח.
בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וסוכר עד אור ורך.
הוסף דבשה, מיץ תפוזים, גרידה ופעימה עד בשילוב.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומכים עד שהבצק מתאחד. מחלקים את הבצק לשניים, מכסים בניילון נצמד, ומקררים במשך שלוש שעות במקרר.
מחממים תנור ל 163°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומתגלגלים על משטח מקורנן קלות בעובי 1/8 אינץ'. (על מנת שעוגיות יהיו פריכות, הן חייבות להיות דקות ככל האפשר).
חותכים עוגיות (ראה הערה) ומניחים על תבנית אפייה.
אופים עד יבש כהה בצבע, על 7 דקות.
תן עוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה תיל.
בואו להתקרר לחלוטין. העליון 1/2 של עוגיות עם כ 1/2 כפית התפשטות ביסקוף. למעלה עם עוגיות שנותרו ליצור כריכים.