עוגיות כריך קטיפה אדומות
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם 21 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות כריך קטיפה אדומות עשויות להיות מצוינות צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו עוגיות כריך קטיפה אדומות, עוגיות כריך קטיפה אדומות, ו עוגיות כריך קטיפה אדומות (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגיות: לנפות את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה 1/8 כפית מלח לקערה בינונית.
הכה את החמאה וסוכר מגורען בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או קערה גדולה אם באמצעות מערבל יד) במהירות בינונית רק עד בשילוב. הכה בחלמון הביצה רק עד בשילוב. לנצח את צבע מאכל וניל עד הצבע הוא מופץ באופן שווה, גירוד את הקערה לפי הצורך. להפחית את מהירות המיקסר נמוך בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח. לנצח רק עד הבצק מגיע יחד. צור את הבצק לשני דיסקים בעובי 1 אינץ', לעטוף בחוזקה פלסטיק ומקרר עד המשרד, על 2 שעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מעט אבק גיליון נייר קלף עם קמח. לפתוח דיסק אחד, לשים אותו על הנייר לכסות עם גיליון גדול של פלסטיק לעטוף.
מגלגלים את הבצק עד 1/8 אינץ ' עבה. לקלף את לעטוף פלסטיק, באמצעות עוגייה עגולה 2 1/2 אינץ ' או חותך ביסקוויט, לחתוך את הבצק לתוך סיבובים.
מניחים אותם על דפי אפייה מוכנים, מרווחים אותם 1 אינץ ' זה מזה (כ 12 עוגיות לכל גיליון). לאסוף את השאריות, להירגע עד המשרד, להתגלגל שוב לחתוך. חזור עם הדיסק הנותר.
אופים את העוגיות עד סט לבנים אדום, 8 עד 10 דקות, סיבוב גיליונות אפייה באמצע.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
למילוי: בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או קערה בינונית אם באמצעות מערבל יד), להכות את החמאה על מהירות בינונית עד אור שמנת.
מוסיפים את גבינת השמנת ומכים עד חלקה וקרם, 2 עד 3 דקות.
מוסיף את הסוכר של ממתקים, וניל קמצוץ של מלח ופעימה עד חלקה ומאוגדת באופן מלא. מקררים את המילוי עד שהוא מעט מוצק, כ 2 שעות.
כדי להרכיב את העוגיות, לשים כפית גדושה של מילוי על עוגייה ומעלה עם עוגייה אחרת, לחיצה בעדינות כדי להפיץ את המילוי לקצה של העוגיות.