חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם 21 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות כריך קטיפה אדומות עשויות להיות מצוינות צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו עוגיות כריך קטיפה אדומות, עוגיות כריך קטיפה אדומות, ו עוגיות כריך קטיפה אדומות (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור העוגיות: לנפות את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה 1/8 כפית מלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
סודה לשתייה
עוגיות
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הכה את החמאה וסוכר מגורען בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או קערה גדולה אם באמצעות מערבל יד) במהירות בינונית רק עד בשילוב. הכה בחלמון הביצה רק עד בשילוב. לנצח את צבע מאכל וניל עד הצבע הוא מופץ באופן שווה, גירוד את הקערה לפי הצורך. להפחית את מהירות המיקסר נמוך בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח. לנצח רק עד הבצק מגיע יחד. צור את הבצק לשני דיסקים בעובי 1 אינץ', לעטוף בחוזקה פלסטיק ומקרר עד המשרד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
צבע מזון
חלמון ביצה
וניל
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מערבל יד
קערה
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
4
מעט אבק גיליון נייר קלף עם קמח. לפתוח דיסק אחד, לשים אותו על הנייר לכסות עם גיליון גדול של פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
עטיפת פלסטיק
5
מגלגלים את הבצק עד 1/8 אינץ ' עבה. לקלף את לעטוף פלסטיק, באמצעות עוגייה עגולה 2 1/2 אינץ ' או חותך ביסקוויט, לחתוך את הבצק לתוך סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים
עוגיות
בצק
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
מניחים אותם על דפי אפייה מוכנים, מרווחים אותם 1 אינץ ' זה מזה (כ 12 עוגיות לכל גיליון). לאסוף את השאריות, להירגע עד המשרד, להתגלגל שוב לחתוך. חזור עם הדיסק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים את העוגיות עד סט לבנים אדום, 8 עד 10 דקות, סיבוב גיליונות אפייה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
9
למילוי: בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או קערה בינונית אם באמצעות מערבל יד), להכות את החמאה על מהירות בינונית עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מערבל יד
קערה
10
מוסיפים את גבינת השמנת ומכים עד חלקה וקרם, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
11
מוסיף את הסוכר של ממתקים, וניל קמצוץ של מלח ופעימה עד חלקה ומאוגדת באופן מלא. מקררים את המילוי עד שהוא מעט מוצק, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
וניל
מלח
12
כדי להרכיב את העוגיות, לשים כפית גדושה של מילוי על עוגייה ומעלה עם עוגייה אחרת, לחיצה בעדינות כדי להפיץ את המילוי לקצה של העוגיות.