קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות30
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות כריך קרם ג'ינג'ר

עוגיות כריך קרם ג'ינג'ר
מתכון ג'ינג'ר קרם עוגיות סנדוויץ' יכול להתבצע בערך 35 דקות. מתכון זה מכין 30 מנות עם 184 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סוכר, גבינת שמנת, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגיות כריך קרם קרמל, עוגיות סנדוויץ ' פירות יער וקרסמה, ו אלפאחורס (עוגיות כריך דולצ'ה דה לצ' ה).

הוראות

1
בקערה גדולה, קרם קיצור וסוכר חום עד אור רכה. מקציפים פנימה ביצה ומולסה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קיצורקיצור
מולסהמולסה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את הקמח, הג ' ינג ' ר, הסודה לשתייה, הקינמון והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
צורה ל -1 אינץ'. כדורים; מגלגלים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
גלולגלול
4
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים. משטחים בעזרת מזלג ויוצרים תבנית חוצה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 375 כ 8-10 דקות או עד להתייצבות (אל תאפו יתר על המידה).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר למתלים כדי להתקרר.
7
בקערה קטנה שלבו חומרי מילוי לתערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מורחים על תחתית מחצית העוגיות; למעלה עם שאר העוגיות. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות סנדוויץ'. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "