עוגיות לימון
עוגיות לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך חלמונים, קמח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגיות לימון, פטיט לימון Curd עוגיות, ו עוגיות קוקוס עם קרם לימון ופטל.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך. הכה בביצה ותמציות.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים בפקאנים.
מחלקים את הבצק לשניים; צורה ליומנים. לעטוף כל בניילון נצמד. מקררים במשך 1-2 שעות או עד המשרד.
על משטח מקומח, מגלגלים כל חלק ל-1/8-in. עובי.
חתוך עם 3-in משוריין. חותך עוגיות מחורץ עגול. עם 1/2-in משוריין. חותך עוגיות עגול, לגזור את המרכזים של מחצית העוגיות. (Reroll cutouts small אם תרצה בכך.)
מקם מוצק ו cutout עוגיות 1 ב. מלבד על סדינים אפייה ungreased.
אופים ב 350° במשך 10-12 דקות או עד השחמה קלה.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר, קורנפלור ומלח. מערבבים במיץ לימון עד חלקה. מבשלים ומערבבים עד מעובה מעט תוסס, על 2 דקות. מערבבים כמות קטנה לתוך חלמונים. להחזיר את כל המחבת; להביא לרתיחה עדינה; ערבוב כל הזמן. מבשלים ומערבבים 2 דקות יותר עד שהתערובת מגיעה ל-160° ומצפה את גב כף המתכת.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה וקליפת לימון.
יוצקים לתוך קערה; לכסות את פני השטח עם לעטוף פלסטיק. צמרמורת במשך 2-3 שעות (תערובת תהיה עבה).
מורחים 1 כף מילוי על תחתית של עוגיות מוצקות; עוגיות מקום עם מרכזי חיתוך מעל מילוי,לחיצה קלות.
מפזרים סוכר ' ממתקים. לאחסן במקרר.