עוגיות לימון II
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, חמאה, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. נסו בראוני לימון הטובים ביותר אי פעם או בראוניז לימון, חטיפי הלימון הטובים ביותר, ו חטיפי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את 3 כוסות הקמח עם הסוכר של הממתקים.
חותכים את החמאה עם מזלג או חותך מאפה עד התערובת דומה פירורים גס. לחץ 1/2 של התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
בקערה קטנה יותר, מערבבים יחד את החלבונים ביצה וסוכר לבן.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, מערבבים עד שגושים נעלמים. מערבבים במיץ לימון.
יוצקים את תערובת הלימון על הקרום האפוי, ואז מפזרים את תערובת הקרום הנותרת באופן שווה על החלק העליון.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש. מקררים כדי להגדיר לפני ההגשה.