קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות לימון II

עוגיות לימון II
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, חמאה, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. נסו בראוני לימון הטובים ביותר אי פעם או בראוניז לימון, חטיפי הלימון הטובים ביותר, ו חטיפי לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 מחבת אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את 3 כוסות הקמח עם הסוכר של הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים את החמאה עם מזלג או חותך מאפה עד התערובת דומה פירורים גס. לחץ 1/2 של התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
מחבתמחבת
4
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה קטנה יותר, מערבבים יחד את החלבונים ביצה וסוכר לבן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, מערבבים עד שגושים נעלמים. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
מיץ לימוןמיץ לימון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
יוצקים את תערובת הלימון על הקרום האפוי, ואז מפזרים את תערובת הקרום הנותרת באופן שווה על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
לימוןלימון
8
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש. מקררים כדי להגדיר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור