עוגיות לימון אנג'ל
עוגיות לימון אנג'ל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חלב, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. מתכונים דומים: עוגיות לימון אנג'ל, עוגיות לימון אנג'ל, ו עוגיות לימון אנג'ל.
הוראות
מניחים 16 כוסות נייר מאפין בכוס מאפין. תניח בצד.
כף קל קמח עוגה לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. לנפות יחד קמח 3/4 כוס אבקת סוכר לתוך קערה בינונית; לחזור על ההליך 2 פעמים.
מקציפים חלבוני ביצה ומלח עם מיקסר במהירות גבוהה עד מוקצף (על 1 דקה).
הוסף קרם של טרטר, והכה עד פסגות רכות טופס.
הוסף 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס.
מפזרים תערובת קמח על תערובת ביצה לבנה, 1/4 כוס בכל פעם; לקפל לאחר כל תוספת. מערבבים וניל וקליפה.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין מוכנות.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מן המחבת; תן מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין ציפוי, להכות חמאה עם מיקסר במהירות גבוהה עד רכות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות אבקת סוכר; לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
מוסיפים חלב ומיץ לימון; לנצח עד רכות.
הוסף עוד מיץ לימון לפי הצורך כדי להתאים את העקביות.
מורחים 2 כפות לימון ציפוי על כל עוגה.
מקשטים עם אמנון אכיל וניצני ורדים, אם תרצה בכך.