עוגיות לימון מנצנצות
אם יש לכם קמח, קורנפלור, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות לימון מנצנצות, עוגיות לימון מנצנצות, ו עוגיות כריך לימון (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגיות: מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע. שורה 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
לטאטא יחד קמח, קורנפלור, ומלח.
היכו יחד חמאה וסוכר ממתקים עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך, ולאחר מכן הכה בגוון וניל. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח רק עד צורות בצק רך.
שמים סוכר מלטש בקערות שונות.
מגלגלים כפית קטנה של בצק לכדור ונופלים לסוכר, הופכים למעיל. לעצב מחדש במידת הצורך ולהעביר לתבנית אפייה. חזור, ריווח כדורים 3/4 אינץ ' זה מזה, עד תבנית אפייה מלא.
אופים עד צמרות סדוקות מעט אבל עדיין חיוור( ישבנים יהיה זהב חיוור), 12 עד 15 דקות.
מעבירים עוגיות על קלף למתלה כדי להתקרר לחלוטין.
טופס ואופים יותר עוגיות על גיליון אפייה שני.
עבור המילוי: היכו יחד את כל חומרי המילוי בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לשלב היטב.
העברה לשקית sealable ולחתוך את פינה.
הפוך חצי עוגיות וצינור על 1/2 כפית מילוי בצד שטוח של כל אחד. כריך עם עוגיות שנותרו, לחיצה בעדינות.