עוגיות מילאנו
עוגיות מילאנו עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 36 מנות עם 138 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד חצי מתוק, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו נועז בייקר מאלוס ומילאנו עוגיות, עוף מילאנו, ו עוף איטלקי מילאנו (מתכונים דומים).
הוראות
קרם את החמאה עם מצורף ההנעה ואז לערבב את הסוכר.
מוסיפים את החלבונים בהדרגה ואז מערבבים פנימה את תמציות הווניל והלימון.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד להטמעה. עם קצה רגיל קטן (1/4 אינץ'), צינור קטעי בלילה בגודל 1 אינץ 'על תבנית גיליון מרופדת קלף, ומרווח אותם זה מזה 2 אינץ' כשהם מתפשטים.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות במשך 10 דקות או עד חום זהוב בהיר סביב הקצוות.
מילוי עוגיות: בסיר קטן מעל להבה בינונית, קרם צרוב.
יוצקים שמנת חמה על שוקולד בקערה.
מקציפים להמסת שוקולד, מוסיפים גרידה ומערבבים היטב. מניחים בצד להתקרר (התערובת תעבה כשהיא מתקררת).
מורחים כמות דקה של המילוי על הצד השטוח של העוגיה כשהמילוי עדיין רך ולוחצים מעל את הצד השטוח של עוגיה שנייה. חזור על הפעולה עם שארית העוגיות.