קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות20
ציון בריאות4
מגזין

עוגיות מערבולת בוטנים

עוגיות מערבולת בוטנים
עוגיות מערבולת בוטנים יכולות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים חלקה, מלח כשר, גרגרי קפה נמס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. נסו עוגיות מערבולת חמאת בוטנים, עוגיות מערבולת חמאת בוטנים, ו עוגיות מערבולת חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 12 על 18 על 1 1/2-מחבת גיליון אינץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
ממיסים יחד את החמאה, 1 פאונד של שוקולד צ ' יפס, והשוקולד הלא ממותק בקערה בינונית על פני מים רותחים. אפשר להתקרר מעט. בקערה גדולה, מערבבים (לא להכות) יחד את הביצים, גרגרי קפה, וניל, וסוכר. מערבבים את תערובת השוקולד החמה לתוך תערובת הביצים ומאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה בינונית, לנפות יחד 1 כוס קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים לתערובת השוקולד המקורר. לזרוק את הנותרים 12 אונקיות של שוקולד צ ' יפס בקערה בינונית עם 1/4 כוס קמח, ולאחר מכן להוסיף אותם לבלילה שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים לתוך תבנית מוכן. כף חמאת בוטנים על החלק העליון של תערובת השוקולד ושימוש בסכין, לסובב אותו דרך תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להניף את תבנית האפייה על מדף התנור כדי לאלץ את האוויר לברוח בין המחבת לבין הבצק בראוני.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים במשך כ 10 עד 15 דקות יותר או עד קיסם יוצא נקי. אל תיקח יותר מדי! אפשר לקרר היטב, לקרר ולחתוך לריבועים גדולים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®