עוגיות מערבולת גבינת שמנת
עוגיות מערבולת גבינת שמנת עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגיות מערבולת גבינת שמנת, עוגיות מערבולת גבינת שמנת, ו עוגיות מערבולת גבינת שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 8 אינץ 'מרובע אפייה מחבת עם לסכל, משאיר 1 אינץ' overhang על 2 צדדים. רדיד ערפל עם ספריי בישול.
הפוך מערבולת: באמצעות מיקסר על מהירות בינונית, מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד שמנת.
הוסף ביצה; לנצח עד חלקה. הכה בסוכר, קמח ווניל עד חלקה. תניח בצד.
הפוך בראוניז: בדוד כפול, להמס חמאה עם שוקולד, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בסוכר, וניל ומלח.
באמצעות מיקסר במהירות בינונית-נמוכה, להכות ביצים לתוך תערובת שוקולד 1 בכל פעם.
מפזרים קמח על תערובת ומערבבים בעדינות.
מורחים 1/2 של הבלילה בראוני במחבת מוכנה. בזהירות להפיץ תערובת מערבולת מעל הבלילה בראוני. כפית נותרת הבלילה בראוני על גבי. השתמש קצה סכין בעדינות להסתחרר דרך שני החובטים כדי ליצור דפוס שיש.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 1 שעה.
הסר בראוניז מחבת ללוח חיתוך באמצעות רדיד כדי להרים אותם החוצה. מקלפים רדיד וחותכים לריבועים.