קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות מקסיקניות

עוגיות מקסיקניות
המתכון עוגיות מקסיקניות יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, קינמון טחון, וניל מקסיקני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו עוגיות מקסיקניות, עוגיות חתונה מקסיקניות, ו Polvorones-עוגיות מקסיקניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה עד שמנת. הכה במלח, אבקת סוכר, חלב, וניל וקינמון, מגרד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות, עד שהתערובת חלקה. הכה באבקת האפייה. כשהוא מעורבב היטב, מוסיפים את הקמח ומערבבים ביד עד שהוא מעורבב היטב. הבלילה צריכה להיות רכה, עדיין חזקה מספיק כדי לעצב.עם כף רמה, לגרוף את הבצק ואת הצורה לתוך 24 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מניחים את הכדורים על צלחת וצינה במשך 2 שעות או אם אפייה קדימה, להירגע עד המשרד מאוד, ואז לשים שקית רוכסן חובה כבדה להקפיא.כאשר מוכן לאפות, להביא את כדורי הבצק לטמפרטורת החדר.מחממים התנור ל 325 מעלות F. מסדרים את כדורי הבצק, מרווחים על 2 1/2 אינץ 'בנפרד על גיליונות אפייה ungreased, ולאחר מכן לחץ על הכדורים לתוך 2 סיבובים אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
אופים 20 עד 25 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב.בינתיים, מערבבים את הסוכר, שוקולד וקינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר עוגיות חמות מסדינים אפייה ולתת מגניב במשך כ 3 דקות על מתלה חוט להגדיר מעל גיליון של רדיד. ציפוי כפית על העוגיות, לתת לו ליפול על נייר הכסף. סקופ נפל ציפוי את רדיד ולהשתמש בו כדי לכסות את החלק התחתון של העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.