עוגיות מרשמלו
עוגיות מרשמלו הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו עוגיות מרשמלו, עוגיות מרשמלו, ו עוגיות מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם לסכל, עוזב 2 אינץ ' overhang על 2 צדדים. רדיד ערפל עם ספריי בישול.
בקערה, לשלב קמח, פירורי קרקר גרהם, אבקת אפייה ומלח; לערבב היטב. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד אור, על 2 דקות. הכה בביצים עד שילוב טוב. להפחית את מהירות המיקסר כדי נמוך לאט לנצח תערובת קמח לתוך תערובת חמאה. מחלקים בצק לשניים. הקש חצי בצק למחבת עד הבצק אחיד ושטוח.
מורחים עם ציפוי מרשמלו ומפזרים שבבי שוקולד על גבי. לפזר את הבצק שנותר בגושים. אל תדאגו לכסות את החלק העליון; מרשמלו ושוקולד צ ' יפס צריך להציץ דרך.
אופים עד חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
מניחים מחבת על מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
הסר מן המחבת, לקלף רדיד לחתוך לתוך הסורגים.