עוגיות סוכר 3 ב -1
צריך קינוח צמחוני? עוגיות סוכר 3 ב -1 יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו 50 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. חג המולד יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). מתכונים דומים: עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריכות), עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקקות מחיטה מלאה, ו יום עוגיות סוכר שמח-עוגיות סוכר אמיש.
הוראות
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה והמלח בקערה בינונית.
מקציפים את החמאה ואת שני הסוכרים בקערה בינונית אחרת עם מערבל חשמלי במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת אור ותפוח, כ-30 שניות.
מוסיפים את החלמונים, הווניל וגרידת התפוז עד להטמעה מלאה. מוסיפים לאט את תערובת הקמח, וממשיכים להקציף עד שהבצק מתאחד, עוצרים ומגרדים את דפנות הקערה לפי הצורך.
מרדדים כף בצק ביד לכדור. טובלים צד 1 של הכדורים במעט סוכר גס ומניחים אותם בצד הסוכר כלפי מעלה על תבנית עם נייר אפייה לא משומן, ומשאירים כ -1 אינץ ' בין העוגיות.
לעוגיות חתוכות: מחלקים בצק לשניים, מגלגלים ביד לבולי עץ ברוחב 2 אינץ', עוטפים בניילון ומכניסים למקרר עד שהם יציבים, לפחות 2 שעות.
חותכים את בולי העץ לעוגיות בעובי 1/4 אינץ 'ומניחים אותם על ניירות אפייה לא משומנים, ומשאירים כ -1 אינץ' בין העוגיות.
עבור עוגיות לחתוך: מחלקים בצק לחצי, לטפוח לתוך דיסקים, לעטוף בניילון נצמד לקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מרדדים בצק בין קלף מקומח קלות, או נייר שעווה, עד לעובי של כ-1/3 אינץ'.
מעבירים סדינים לתבנית אפייה ומכניסים למקרר ליציבות, כ-30 דקות.
חותכים לצורה הרצויה בעזרת חותכן עוגיות, מניחים אותם על ניירות אפייה לא משומנים ומשאירים כ -1 אינץ ' בין העוגיות. (אוספים את שאריות הבצק יחד, טופחים לדיסק, מצננים ומגלגלים מחדש.)
מקררים עוגיות תוך כדי חימום מוקדם של התנור ל 375 מעלות צלזיוס, למשך 30 דקות לפחות.
אופים את העוגיות, עד שהתחתיות מזהיבות, בערך 10 עד 15 דקות בהתאם לצורה. מצננים על סדינים עד שהם יציבים מספיק כדי להעביר למתלה להתקררות. לקשט לפי הצורך לשרת, או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 חודש.
שלב את כל המרכיבים, למעט צבעי המאכל, בקערה של מערבל עומד המצויד במצורף ההנעה.
מערבבים לאט עד שנוקשים מספיק ליצירת פסגות. הדובדבן צריך להיות לבן טהור ועבה, אך לא רך ומבעבע. אם הציפוי מוכה יתר על המידה, הוא יתאוורר מה שמקשה על העבודה איתו. אם זה קורה, תן לזיגוג לשבת להתייצב, ואז השתמש במרית גומי כדי להכות ולהחליק את הכפור במרץ.
לחלופין, שלבו מרכיבים בקערה גדולה, והקציפו עם מכות ידיים במהירות נמוכה עד שהציפוי מסמיך לשיאים נוקשים.
מוסיפים עד 1 כף צבע מאכל ומערבבים עם מרית גומי עד שהצבע אחיד. (
הוספת יותר מדי צבע מפחיתה את ברק הציפוי ועלולה לפרק את עקביות הציפוי במשך כמה ימים.) חנות הדובדבן, מכוסה, עם סרט פלסטיק על פני השטח של הדובדבן.