קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגיות סוכר פריכות

עוגיות סוכר פריכות
עוגיות סוכר פריך לוקח מסביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 24 מנות עם 188 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך מלח, ביצים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כפית בלתי ניתן לשיפור של 10%. עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריכות), יום עוגיות סוכר שמח-עוגיות סוכר אמיש, ו עוגיות סוכר לעיסות ללא סוכר חמוציות עם פיסטוקים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרם קיצור וסוכר עד אור רכה. מקציפים ביצים ומוציאים.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חלץחלץ
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד קל לטפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
על משטח מקומח מרדדים בצק ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
4
חותכים עם 2-1 / 2 אינץ'. חותכי עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
5
מניחים על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מפזרים סוכר צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לקשטסוכר לקשט
7
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 7-9 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר למתלים כדי להתקרר.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות סוכר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "