עוגיות סנובול מנטה
עוגיות סנובול מנטה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. אם יש לך פקאן, תמצית מנטה, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגיות סנובול מנטה, עוגיות סנובול מנטה, ו פינוקי סנובול בטעם מנטה עם פצפוצי אורז (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה עם 1/2 כוס הסוכר של ממתקים ותמצית מנטה.
מערבבים את הקמח, האגוזים והמלח עד שהבצק מתחבר בצורה מתפוררת מעט אך מלוכדת.
מגלגלים כ 1 כף או כך של בצק לכדורים ומניחים על גיליון עוגיות ungreased עם סנטימטר של מקום עבור כל עוגייה (הם יתפשטו רק מעט מאוד).
אופים במשך 15 דקות, או עד הצדדים נקבעים ואת התחתית הם צבע קלוי מעט. עדיף undercook עוגיות אלה מאשר לבשל אותם יתר על המידה.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך כחמש דקות. הם מאוד שבירים בשלב זה, ואם אתה מטפל בהם מוקדם מדי, הם יתפוררו ביד שלך.
מניחים את הסוכר ' ממתקים הנותרים בקערה רדודה. בקערה רדודה שנייה, מניחים את מקלות הממתקים המרוסקים. בעוד העוגיות עדיין חמות למדי, לגלגל אותם בסוכר. בעדינות להקיש על כל עודף סוכר. זכור לטפל בהם בעדינות רבה כפי שהם עדיין שבירים.
עכשיו, גלגל את העוגיות בתערובת הסוכריות המרוסקות. אתה צריך עוגיות אשר מושלגות משובץ עם חתיכות מקל ממתקים.