עוגיות סריג
עוגיות סריג עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 231 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך וניל, ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סריג-עוגת בלקברי למעלה {סריג למעלה pie photo tutorial}, פעמוני & עוגיות הולי סריג: חמוציות, שוקולד לבן, כתום, & ג'ינג' ר, ו סריג-עוגת אפרסק למעלה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או קערה, לשלב קמח, 1/4 כוס סוכר, ומלח.
מוסיפים חמאה ומערבלים או חותכים עם חותך מאפה עד שפירורים עדינים נוצרים. בקערה קטנה, להכות ביצה עם וניל להתמזג.
מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים או מערבבים עם מזלג עד שהבצק נרטב באופן שווה ומתחיל להתקבץ יחד. לחץ לכדור, ולאחר מכן לחלק לשניים.
על פיסת פלסטיק בגודל 12 על 15 אינץ', תוך שימוש בידיים, מגלגלים בצק אחד לחצי לתוך בול עץ באורך 6 אינץ'; מכסים בחתיכת ניילון אחרת. עם מערוך, רול להתחבר למלבן אפילו, 1/4 אינץ 'עבה על 6 אינץ' רחב 9 אינץ ' ארוך (הקצוות יכול להיות מרופט). אני חוזר לגלגל את החצי שנשאר לבצק.
מעבירים כל מלבן לגיליון אפייה בגודל 14 על 17 אינץ ' ומקררים עד המשרד, 15 עד 20 דקות.
עבודה עם מלבן אחד בכל פעם (לשמור על צונן אחר), להעביר ללוח. משוך את הסדין העליון של פלסטיק לעטוף לחתוך לרוחב בצק ל 16 רצועות על 1/2 אינץ 'רחב ו 6 אינץ' ארוך. על תבנית אפייה בגודל 14 על 17 אינץ', מרופדת בקלף בישול, או גיליון אפייה בחמאה, מסדרים ארבע רצועות בדפוס איקס עיגול: שתי מקבילות, ואז שתיים מלמעלה, בניצב לראשון, בערך 1 אינץ ' זה מזה. לחץ בקלילות שבו רצועות לחצות. חזור לעצב עוגיות שנותרו, מרווח לפחות 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה (תצטרך שניים).
אופים עוגיות בתנור רגיל או הסעה 325 עד השחמה קלה בקצוות, 20 עד 25 דקות; להחליף עמדות גיליון באמצע הדרך באמצעות אפייה.
העברת גיליונות למדפים כדי מגניב. עם מרית רחבה, בעדינות לשחרר עוגיות.