עוגיות עיכול מצופות שוקולד
אם יש לכם כל מטרה קמח, אבקת אפייה, ממתקים סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות עיכול, עוגיות שוקולד בייקון מצופות שוקולד נשיקה, ו עוגיות דובדבן מצופות שוקולד.
הוראות
התאם מתלה תנור למיקומים עליונים ובינוניים ותחמם מראש תנור ל-350 ° F. קו שני דפי אפייה עם נייר קלף.
שים שיבולת שועל בקערה של מעבד מזון ודופק עד הקרקע בגסות, על 5 פולסים.
מוסיפים קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, מלח, ואבקת אפייה ודופק לשלב.
מוסיפים חמאה ודופק עד שחמאה בגודל של אפונה קטנה.
מוסיפים סוכר וחלב ודופק עד שהבצק מתחבר לכדור.
קמח קל משטח עבודה נקי ומגלגל את הבצק לעובי 1/8 אינץ'. בצק זין בכל רחבי עם מזלג.
חותכים מעגלים ולהעביר גיליונות אפייה מוכנים.
אופים עוגיות עד הזהב, על 20 דקות.
בואו מגניב 5 דקות על גיליונות ואז להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
כאשר עוגיות קרירות, ממיסים שוקולד בדוד כפול מעל מים רותחים או במיקרוגל. טובלים כל עוגייה בשוקולד המומס כך שצד אחד מכוסה לחלוטין, באמצעות סכין כדי לעזור להפיץ שוקולד במידת הצורך. לשים עוגיות מצופות בחזרה על מתלה חוט ולתת שוקולד להקשיח לחלוטין לפני האכילה.