קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות עם טביעת אגודל של פרמזן עם ריבת דובדבנים עם טארט עגבניות

עוגיות עם טביעת אגודל של פרמזן עם ריבת דובדבנים עם טארט עגבניות
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 105 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנית, גבינת פרמזן, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צרור קטן שרי עגבניות ריבה, עוגיות Thumbrint של עוגת דובדבנים, ו עוגיות Thumbrint של ג'ינג'ר דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הריבה, מחממים את שמן הזית בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וארומטי אבל לא השחמה, 2 עד 3 דקות. מערבבים את העגבניות, דובדבנים יבשים, מים, טימין ומלח וממשיכים לבשל עד הדובדבנים מנופחים והעגבניות רכות, כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
בואו להתקרר, ואז לרקוח את הריבה במעבד המזון, הוספת קצת יותר מים לפי הצורך כדי להשיג מרקם קצת יותר דק מאשר רסק תפוחים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מחממים את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אפייה או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מערבבים את הקמח ואת גבינת פרמזן במעבד מזון ודופק עד הגבינה הוא טחון דק מעורבב היטב עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים את החמאה וגבינת השמנת והדופק רק עד לקבלת הבצק הלוכד, מגרדים את הצדדים לפי הצורך; נמנעים מיסוי יתר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
טופס את הבצק לתוך 24 כדורים על 1 1/4 אינץ 'בקוטר ולהגדיר אותם על תבנית אפייה על 1 אינץ' זה מזה. לחץ על האגודל למרכז של כל כדור כדי ליצור הזחה (זה נורמלי עבור הקצוות כדי לפצח קצת, אבל אתה יכול בעדינות לצבוט יחד כל סדקים גדולים במיוחד). למלא כל חריץ עם כמה ריבה, על 1/2 כפית כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים את העוגיות עד המשרד יפה השחמה סביב הקצוות, 30 עד 35 דקות. בגלל הבצק הזה הוא קצת צפוף, להיות בטוח שהעוגיות מבושלות היטב, מעבר רק חום זהוב בהיר. אם אתה מושך אותם מוקדם מדי הם עדיין עשויים להיות קצת underdone במרכז. אתה תמיד יכול לתפוס אחד מהמגש ולשבור אותו לשניים כדי לבדוק-חטיף לטבח.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
בואו להתקרר מעט על סדיני האפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. מסדרים את העוגיות על מגש להגשה, או לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
עגבניות זריעה
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
11
ברוב המתכונים שעבורם אני משתמש עגבניות טריות, אני לא טורח עם זריעה אותם לפני השימוש. אבל במקרה זה, אני מעדיף להשתמש רק בשר עגבניות מוצק יותר, להשליך את הזרעים לפני חיתוך העגבניה. בתערובת מרוכזת זו דמוית ריבה, השמטת הזרעים-אשר מחזיקים הרבה לחות בממברנה המקיפה אותם-תוצאות במרקם חלק יותר, עקבי יותר בסופו של דבר. כדי להסיר את הזרעים, אני מקצצת את העגבניה לאורך האמצע (ולא מקצה לקצה) ופשוט משתמשת באצבעות שלי כדי לגרוף את הזרעים מהחללים הנפרדים שבהם הם שוכנים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ריבהריבה
12
סינתיה נימס למדה בישול ב-La Varenne Ecole de Cuisine וכתבה או חיברה במשותף שלושה עשר ספרי בישול, כולל ערב משחקי גורמה, מתכונים בלתי נשכחים, ו-Rover ' S. She היא העורכת לשעבר של המגזין Simply Seafood ועורכת מזון עבור המגזין Seattle, והיא תורמת לאור בישול, Coasting Living ו-Sunset. היא ahd בעלה לחיות בסיאטל, וושינגטון, ואת הבלוג שלה, Mon Appétit, ניתן למצוא ב www.monappetit.com.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
בשר משחקבשר משחק