עוגיות עם טביעת אגודל של פרמזן עם ריבת דובדבנים עם טארט עגבניות
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 105 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנית, גבינת פרמזן, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צרור קטן שרי עגבניות ריבה, עוגיות Thumbrint של עוגת דובדבנים, ו עוגיות Thumbrint של ג'ינג'ר דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הריבה, מחממים את שמן הזית בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וארומטי אבל לא השחמה, 2 עד 3 דקות. מערבבים את העגבניות, דובדבנים יבשים, מים, טימין ומלח וממשיכים לבשל עד הדובדבנים מנופחים והעגבניות רכות, כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
בואו להתקרר, ואז לרקוח את הריבה במעבד המזון, הוספת קצת יותר מים לפי הצורך כדי להשיג מרקם קצת יותר דק מאשר רסק תפוחים. תניח בצד.
מחממים את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אפייה או מחצלת אפיית סיליקון.
מערבבים את הקמח ואת גבינת פרמזן במעבד מזון ודופק עד הגבינה הוא טחון דק מעורבב היטב עם הקמח.
מוסיפים את החמאה וגבינת השמנת והדופק רק עד לקבלת הבצק הלוכד, מגרדים את הצדדים לפי הצורך; נמנעים מיסוי יתר.
טופס את הבצק לתוך 24 כדורים על 1 1/4 אינץ 'בקוטר ולהגדיר אותם על תבנית אפייה על 1 אינץ' זה מזה. לחץ על האגודל למרכז של כל כדור כדי ליצור הזחה (זה נורמלי עבור הקצוות כדי לפצח קצת, אבל אתה יכול בעדינות לצבוט יחד כל סדקים גדולים במיוחד). למלא כל חריץ עם כמה ריבה, על 1/2 כפית כל אחד.
אופים את העוגיות עד המשרד יפה השחמה סביב הקצוות, 30 עד 35 דקות. בגלל הבצק הזה הוא קצת צפוף, להיות בטוח שהעוגיות מבושלות היטב, מעבר רק חום זהוב בהיר. אם אתה מושך אותם מוקדם מדי הם עדיין עשויים להיות קצת underdone במרכז. אתה תמיד יכול לתפוס אחד מהמגש ולשבור אותו לשניים כדי לבדוק-חטיף לטבח.
בואו להתקרר מעט על סדיני האפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. מסדרים את העוגיות על מגש להגשה, או לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.
ברוב המתכונים שעבורם אני משתמש עגבניות טריות, אני לא טורח עם זריעה אותם לפני השימוש. אבל במקרה זה, אני מעדיף להשתמש רק בשר עגבניות מוצק יותר, להשליך את הזרעים לפני חיתוך העגבניה. בתערובת מרוכזת זו דמוית ריבה, השמטת הזרעים-אשר מחזיקים הרבה לחות בממברנה המקיפה אותם-תוצאות במרקם חלק יותר, עקבי יותר בסופו של דבר. כדי להסיר את הזרעים, אני מקצצת את העגבניה לאורך האמצע (ולא מקצה לקצה) ופשוט משתמשת באצבעות שלי כדי לגרוף את הזרעים מהחללים הנפרדים שבהם הם שוכנים.
סינתיה נימס למדה בישול ב-La Varenne Ecole de Cuisine וכתבה או חיברה במשותף שלושה עשר ספרי בישול, כולל ערב משחקי גורמה, מתכונים בלתי נשכחים, ו-Rover ' S. She היא העורכת לשעבר של המגזין Simply Seafood ועורכת מזון עבור המגזין Seattle, והיא תורמת לאור בישול, Coasting Living ו-Sunset. היא ahd בעלה לחיות בסיאטל, וושינגטון, ואת הבלוג שלה, Mon Appétit, ניתן למצוא ב www.monappetit.com.