אם יש לכם סודה לשתיה, חלב, מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגיות פאדג'בטעם מנטה, תפוחי אדמה מתוקים בציפוי חלמית, ו תפוחי אדמה מתוקים בציפוי חלמית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 191°. בקערה גדולה, לנצח 3/4 כוס סוכר, 3/4 כוס חמאה, וניל וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כפית. מערבבים בקמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
וניל
חמאה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
תנור
2
צורה בצק על ידי כפית מעוגלתקופסאות 3/4 אינץ ' כדורים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
3
מקום על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות ungreased. שטוח עד עובי 1/4 אינץ ' עם תחתית משומנת של זכוכית טבולה 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים 8 עד 10 דקות או עד עוגיות נקבעים. מיד מעל כל עוגייה עם 1 מרשמלו. חזור לתנור; אופים 2 דקות יותר או עד מרשמלו מתרככים. לחץ קלות על כל מרשמלו כדי לשטח מעט.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלו
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט; מגניב 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
6
בינתיים, בסיר 1 ליטר, לחמם 1 סוכר כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה וחלב על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שחין תערובת. להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
הסר מהחום; מגניב 5 דקות. מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד מומס. מערבבים לאט במספיק מים עד שהציפוי חלק וניתן לפיזור. ציפוי מגדיר במהירות, כל כך רזה כמו הצורך עם מים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
ציפוי
מים
8
מערבולת על 1 כף ציפוי פאדג ' על גבי כל עוגייה. למעלה עם סוכריות.