עוגיות פצפוצי שוקולד של דוד ליבוביץ
עוגיות השוקולד צ'יפס של דיויד ליבוביץ' הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 169 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-411 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר חום, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות מהספר O של דוד ליבוביץ, עוגיות שוקולד קראק מדייוויד לבוביץ, מוכנות לקינוח, ו חמאה מומלחת מוס שוקולד קרמל מדוד ליבוביץ '"מטבח פריז שלי" (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח.
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה (או בקערה ביד), להכות יחד את החמאה, סוכר חום, סוכר מגורען, וניל במהירות בינונית רק עד חלקה. הכה את הביצים אחד בכל פעם עד משולב היטב, ואז מערבבים את תערובת הקמח ואחריו האגוזים וחתיכות שוקולד.
על משטח עבודה מקומח קלות, מחלקים את הבצק לרבעים. לעצב כל רבעון לתוך יומן על 9 אינץ '(23 ס " מ) ארוך. לעטוף את היומנים בניילון נצמד ולקרר עד המשרד, רצוי במשך 24 שעות.
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים את התנור ל 177° (175°C). קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף או מחצלות אפיית סיליקון.
פרוס את יומני לתוך דיסקים 3/4 אינץ '(2 ס "מ) עבה ומניח את הדיסקים 3 אינץ' (8 ס " מ) בנפרד על גיליונות אפייה מוכן. אם האגוזים או הצ ' יפס להתפורר החוצה, פשוט לדחוף אותם בחזרה.
אופים, מסובבים את דפי האפייה באמצע האפייה, עד שהעוגיות משחימות קלות במרכזים, כ-10 דקות. אם אתה אוהב עוגיות שוקולד צ ' יפס רכות, כמו שאני עושה, לטעות בצד של underbaking.
תן את העוגיות להתקרר על דפי האפייה עד המשרד מספיק כדי להתמודד, ואז להשתמש מרית להעביר אותם מתלה תיל.
אחסון: יומני הבצק ניתן בקירור במשך 1 שבוע או קפוא עד 1 חודש. העוגיות האפויות ישמרו היטב במיכל אטום עד 4 ימים.