עוגיות פקאן® צדפות מצופה עם זיגוג דבש בלסמי אגבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Sandies פקאן® צדפות מצופה עם זיגוג דבש בלסמי אגבה זיגוג. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 431 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם יפניים, עוגיות פקאן, צדפות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו פטל בלסמי ופקאן מצופה מדף של כבש, סלמון עם זיגוג בלסמי-דבש, ו מדליונים חזיר עם בלסמי-דבש זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר ל 350 מעלות F.
בסיר קטן, להפחית את חומץ בלסמי עד 1/3 נשאר.
מוסיפים את סירופ אגבה ומבשלים 2 דקות על חום בינוני. מערבבים בדבש ומסיימים עם החמאה.
מפזרים עירית ומניחים בצד.
במעבד מזון, לשלב את פירורי הלחם ו סנדי פקאן ודופק כדי להפוך את הלחם. לדלות את הצדפות בקמח, ואז את הביצים להתגלגל בתערובת הלחם. טיפה לתוך השמן ומטגנים עד חום זהוב, על 2 דקות.
טפטוף את הצדפות עם זיגוג לשרת.