קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות צ'יפוטלה מקסיקניות

עוגיות צ'יפוטלה מקסיקניות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריזוטו מקסיקני צ'יפוטלה, עוגיות צ'יפוטלה חלביות, ו סלט אבוקדו מקסיקני צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191°. קו 8 מחבת מתכת מרובעת אינץ ' עם רדיד nonstick.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים יחד את הקמח, קינמון, אבקת צ ' יפוטלה ואגוז מוסקט. תניח בצד.ממיסים את החמאה בסיר קטן או בקערה בטוחה למיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את המלח, השוקולד והקפה מפחיתים את החום לנמוך ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר slightly.In קערת ערבוב, להכות ביצים במהירות גבוהה של מערבל חשמלי. בהדרגה להוסיף סוכר ווניל, מכות 3 דקות או עד עבה וחיוור.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
מוסיף תערובת שוקולד, פועם עד מעורבב. בהדרגה להוסיף קמח, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים פירורי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
יוצקים לתוך המחבת ומפזרים פקאן מעל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים על המדף המרכזי ב 375° במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מהתנור ומפזרים בראוניז חמים עם סוכר קינמון. הגדר את מחבת בראוני במחבת צלייה מלא חצי דרך עם מי קרח (זה צריך לבוא על 2/3 הדרך במעלה הצדדים של מחבת בראוני, בואו לשבת במשך 15 דקות כדי quick-cool, ואז להעביר למקרר וצינה עוד שעה או שתיים או עד קר מאוד. הרם רדיד עם בראוניז מתוך מחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
חותכים בראוניז לריבועים.