עוגיות צ'יפוטלה מקסיקניות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריזוטו מקסיקני צ'יפוטלה, עוגיות צ'יפוטלה חלביות, ו סלט אבוקדו מקסיקני צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. קו 8 מחבת מתכת מרובעת אינץ ' עם רדיד nonstick.
מערבבים יחד את הקמח, קינמון, אבקת צ ' יפוטלה ואגוז מוסקט. תניח בצד.ממיסים את החמאה בסיר קטן או בקערה בטוחה למיקרוגל.
מוסיפים את המלח, השוקולד והקפה מפחיתים את החום לנמוך ומערבבים עד מומסים.
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר slightly.In קערת ערבוב, להכות ביצים במהירות גבוהה של מערבל חשמלי. בהדרגה להוסיף סוכר ווניל, מכות 3 דקות או עד עבה וחיוור.
מוסיף תערובת שוקולד, פועם עד מעורבב. בהדרגה להוסיף קמח, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים פירורי שוקולד.
יוצקים לתוך המחבת ומפזרים פקאן מעל.
אופים על המדף המרכזי ב 375° במשך 30 דקות.
הסר מהתנור ומפזרים בראוניז חמים עם סוכר קינמון. הגדר את מחבת בראוני במחבת צלייה מלא חצי דרך עם מי קרח (זה צריך לבוא על 2/3 הדרך במעלה הצדדים של מחבת בראוני, בואו לשבת במשך 15 דקות כדי quick-cool, ואז להעביר למקרר וצינה עוד שעה או שתיים או עד קר מאוד. הרם רדיד עם בראוניז מתוך מחבת.