עוגיות קוקוס פקאן פתיתי תפוח אדמה פריך
גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חטיפי שוקולד חמאת בוטנים פתיתי תירס פריך ללא אפייה, עוגת קוקוס פתית מלאך קלאסית, ו עוגיות קוקוס פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או רדיד nonstick
בקערה, מערבבים יחד קמח, קרם טרטר, סודה לשתייה ומלח. ודא שהם מעורבבים היטב, ואז מערבבים את פתיתי תפוחי האדמה ולהגדיר aside.In קערת ערבוב, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור שמנת. בהדרגה להכות את הביצים. לנצח בשניהם extracts.By יד או באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מצורף ההנעה (אם באמצעות מערבל כף יד, לעשות את זה ביד), מערבבים את תערובת הקמח לתוך התערובת מוקרם. כאשר מעורבב, מערבבים בקוקוס ופקאנים.באמצעות כפיות מעוגלות או קצת פחות מכף רמה, לעצב בצק לכדורים קטנים. מסדרים שני סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה ולחץ על צמרות למטה מעט.
מפזרים קצת סוכר מגורען נוסף ואופים במשך 8 עד 10 דקות או עד הקצוות הם השחמה.
תן לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להעביר בזהירות מתלה תיל כדי לסיים קירור.