עוגיות קוקוס שוקולד דובדבנים
עוגיות קוקוס שוקולד דובדבנים לוקחות כ-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 431 קלוריות. תמורת $1.74 למנה, המתכון הזה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח אמריקאי. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש ביצים, מלח, סודה לשתייה וחטיפי קוקוס מצופים בשוקולד. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 19%. מתכונים דומים: קאפקייקס דובדבנים קוקוס, קאפקייקס שוקולד עם ציפוי קוקוס {קאפקייקס שמחת שקדים}, ו-Hershey's Coconut Creme Kisses & Chocolate Cupcakes עם ציפוי וניל קוקוס.
הוראות
לגנאש מניחים שבבי וניל וחמאה בקערה גדולה. בסיר קטן מביאים שמנת לרתיחה.
יוצקים מעל תערובת צ'יפס; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה תמצית. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות תוך ערבוב מדי פעם.
טורפים בקערה גדולה את מלית הפאי, החלב והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים את הקמח, הסוכר, הקקאו, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; טורפים בהדרגה לתוך תערובת מילוי הפאי עד לקבלת תערובת אחידה.
ממלאים 24 כוסות מאפינס מרופדות בנייר שליש מלאים.
חותכים חטיפי ממתקים לשניים; מניחים חצי ממתק במרכז כל קאפקייק. מכסים כל אחד ב-2 כפות בלילה.
אופים בחום 375 במשך 16-20 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
בינתיים, במיקרוגל, ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים דובדבנים בתערובת שוקולד; לתת לעודפים לטפטף.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה. מקררים עד להתייצבות.
מוציאים את הגנאש מהמקרר; מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים עד שהציפוי בהיר ואוורירי. צינור מעל קאפקייקס; מפזרים סוכר גס.
מקשטים בדובדבנים טבולים בשוקולד.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייק קוקוס. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!