קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות11
מגזין

עוגיות קינואה דלעת-לארוחת בוקר

עוגיות קינואה דלעת-לארוחת בוקר
אם יש לך סודה לשתיה, עמילן תפוחי אדמה, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: עוגת דלעת קינואה עוגיות ארוחת בוקר, 90 שניות עוגת דלעת ארוחת בוקר קינואה, ו קינואה ארוחת בוקר דלעת מייפל מתובל.

הוראות

1
מרכיבים יבשים:1 כוס קציר עתיק קינואה Flakes1 כוס קמח דורה או אורז חום קמח1/4 כוס טחנת קמח1 כף עמילן טפיוקה או עמילן תפוחי אדמה (לא קמח תפוחי אדמה)1 כפית xanthan gum1/2 כפית מלח ים משובח 1 כפית סודה 1 1/4 כוסות סוכר חום אור אורגני 1 כפית אגוז קינמון 1/2 כפית אגוז קינמון 1/4 כפית ציפורן אדמה
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
ציפורן קרקעציפורן קרקע
קמח דורהקמח דורה
קמח תפוחי אדמהקמח תפוחי אדמה
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
דוחןדוחן
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
2
להוסיף:1/2 כוס שמן קוקוס אורגני או קיצור אורגני ספקטרום
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
3
לשלב עד התערובת היא קצת מתפוררת וחולית.
4
להוסיף:1 כוס שימורי pumpkin1 כף ויסקי וניל extract1 כף סירופ מייפל טהור 1/4 כפית מיץ לימון
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
5
מקציפים לשלב.הערה: אני לא צריך לעשות את זה, אבל-אם הבצק הוא נוקשה מדי כדי להתמודד, להוסיף את החלב הלא חלבי האהוב עליך, כף אחת בכל פעם ורק מספיק לעשות בצק דביק דביק.מערבבים:1 כוס חלב-שוקולד צ ' יפס שוקולד מריר חינם 1/2 כוס צימוקים או דומדמניות
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
תחליף חלבתחליף חלב
דומדמניותדומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
אפשרות להוסיף, אם אתה רוצה: 1/2 כוס קצוץ אגוזים כגון אגוזי פקאן או אגוזי מלך
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
הוראות אפייה: באמצעות כף מרק טיפת הבצק על ידי כפיות על נייר הקלף. הבצק דביק, אז להשתמש באצבעות לחות כדי לעזור לעגל את הבצק, לא לשטח אותם, רק לעצב אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
אופים במרכז תנור שחומם מראש עד זהוב ומוצק. זה בכל מקום בין 18 ל 25 דקות, בהתאם לתנור שלך, והאם הוספת פירות ואגוזים, וכו'.לקרר את העוגיות על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
טפטוף עם הדובדבן מייפל אגוז מוסקט שלי-מתכון הוא כאן.העוגיות האלה היו נהדרות, מעט חמות מהתנור. החלק החיצוני של העוגייה נעשה קצת פריך כשהוא מתקרר והפנים נשאר רך ומעט לעיס.עטפנו והקפאנו ניצבים. הם טעימים מחוממים מעט במיקרוגל.עושה 22-24 עוגיות בינוניות.מקור מתכון: glutenfreegoddess.blogspot.com
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®