עוגיות קליפת מנטה
אם יש לכם תמצית vanillan, חמאה, תמצית מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: עוגיות קליפת מנטה, עוגיות שוקולד מנטה לנבוח, ו עוגיות וקצפת מנטה שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לטאטא קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה. הכה חמאה, קיצור ירקות, סוכר חום בהיר, וסוכר לבן בקערה גדולה נפרדת עד שמנת. מקציפים ביצים, תמציות וניל ומנטה, וצבע מאכל אדום לתוך תערובת חמאה עד חלקה. בהדרגה להכות מרכיבים יבשים למרכיבים רטובים עד הבצק הוא חלק. מקפלים שוקולד צ ' יפס לבן סוכריות מרוסקות לתוך בצק.
לצבוט 1-כף בגודל של בצק, להתגלגל לתוך כדורים, ומניחים על דפי אפייה ungreased. לשטח עוגיות קלות עם החלק התחתון של כוס שתייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד עוגיות נקבעים אבל לא השחמה, 9 עד 10 דקות.
בואו להתקרר על גיליונות אפייה במשך 2 דקות לפני הסרת כדי לסיים קירור על מדפי תיל.