עוגיות קנרסי חמאת בוטנים ברוקיות
עוגיות קנרסי חמאת בוטנים ברוקיות עשויות להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-16 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, unbleached כל המטרה קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סיכות חמאת בוטנים, סיכות חמאת בוטנים, ו ברוקיות חמאת בוטנים ללא קמח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז מרובע/עגול גביע cupcake פאן על כל sides.To הכן את הבלילה בראוני: להמס חמאה בסיר קטן או בינוני.
הסר חמאה מחום ושופכים חמאה לקערת ערבוב גדולה.
מערבבים בסוכר, ביצים ווניל עד חלקה.
מערבבים בקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח עד מעורבב היטב. הגדר את הבלילה aside.To הכן בצק עוגיות: לרכך חמאה במיקרוגל במשך כ 20 שניות או עד רך סופר, אבל לא נמס לחלוטין.שמנת יחד חמאה, סוכר לבן, סוכר חום, וחמאת בוטנים עד חלקה.
מערבבים בביצה עד חלקה. מערבבים בקמח, מלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה.אפייה: למלא כוסות cupcake על ¼ מלא עם הבלילה בראוני. שים בצק עוגיות על גבי הבלילה בראוני עד כוסות הם על ¾ מלא. אתה לא רוצה למלא כוסות למעלה כי הם עשויים לעלות על גדותיהם כאשר אפוי. חזור עד שכל כוסות הקאפקייקס מלאות ומשתמשים בחובטים.
אופים על 350 מעלות f במשך 20 דקות או עד קיסם כאשר מוכנס יוצא נקי בצק עוגיות משחימים קלות.לאחר אפוי, בואו cool.To הכן זיגוג: בדוד כפול מעל חם, אבל לא מים רותחים, לשלב שבבי שוקולד, חמאה, סירופ תירס, וחלב. לאחר תערובת הוא נמס וחלק, לערבב וניל.
טפטוף זיגוג מעל brookies מקורר.