תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרד וניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות מהיר. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם פרמזן-רג'יאנו, עגבניות שזיף בשלות סופר, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ניוקי עשב ריקוטה עם רוטב עגבניות מהיר, ניוקי ריקוטה ברוטב עגבניות, ו ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שקית מאפה חד פעמית
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
3
לפתוח את גבינת ריקוטה מן הגבינה; המרקם צריך להיות די יבש ומתפורר. אם זה באמת יבש (זה טוב) להעביר אותו דרך טחנת מזון עם החורים הגדולים ביותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
שים את הגבינה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
דק קוצצים את התרד סחוט ולהוסיף אותו ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
תרד
6
מוסיפים את הביצים, פרמזן מגורר-רג ' יאנו ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
מוסקט
ביצה
7
מערבבים עד בשילוב טוב. טעם ומתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח
8
מוסיפים 1/4 כוס קמח. אם התערובת היא עדיין רטובה מאוד, להוסיף את הנותרים 1/4 כוס קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
9
אבק מגש גיליון בנדיבות עם קמח. מעיל אחר מגש גיליון בנדיבות עם קמח סולת. למלא שקית מאפה עם תערובת ריקוטה / תרד. צינור 1 1/2 אינץ ' כדורים של תערובת הגבינה על מגש מרופד קמח כל המטרה. לנער את המגש סביב כדי לצפות את הכדורים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
קמח סולת
גבינת ריקוטה
תרד
גבינה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
10
מגלגלים כל קמח מצופה חתיכת גבינה סביב ביד שלך כדי ליצור כדור. לעשות את זה בעדינות כדי לא למעוך את כדורי הגבינה. סדר אותם על מגש מרופד semolina.
מרכיבים שתצטרך
סולת
גבינה
קמח לכל מטרה
גלול
11
להביא סיר מלא מים לרתיחה על חום בינוני. תכין קערת מי קרח. בתחתית כל עגבניה לחתוך " X " בעור. עבודה בקבוצות, לשים את העגבניות במים רותחים במשך 15 עד 20 שניות בלבד!
מרכיבים שתצטרך
מים
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
12
הסר את העגבניות מהמים הרותחים והכניס אותם מיד לתוך מי הקרח. כאשר העגבניות התקררו, להסיר אותם ממי הקרח ואת העור צריך לרדת בקלות רבה.
מרכיבים שתצטרך
מים
עגבנייה
13
הסר את הגבעולים והזרעים מהעגבניות; קוצצים בגסות את העגבניות והשמורה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
זרעים
14
מעיל פאן סאוט ישר צדדי גדול, מעל חום בינוני גבוה, עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח, לפי הטעם. לזרוק את הפלפל האדום כתוש ומבשלים את הבצל עד שהם רכים ארומטיים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
בצל
מלח
16
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. מערבבים את העגבניות ומתבלים במלח, לפי הטעם. מביאים את תערובת העגבניות לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
עגבנייה
שום
מלח
17
תוסיפי את הבזיליקום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!
18
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני, ולאחר מכן להפחית את החום עד המים הוא בבית רתיחה. בזהירות להוסיף את הניוקי למים רותחים. מבשלים עד הניוקי לצוף והתחילו להתנפח, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
19
על צלחות מנה בודדות, כפית קצת רוטב על כל צלחת ולפזר אותו עד שהוא הופך למעגל 4 עד 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
20
באמצעות עכביש או ארוך טפלו מסננת רשת, להסיר בזהירות את הניוקי ממי הבישול, כתם על מגבת תה ולסדר 5 ניוקי על כל מעגל של רוטב.