קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

ניוקי תרד וריקוטה עם רוטב עגבניות מהיר

ניוקי תרד וריקוטה עם רוטב עגבניות מהיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרד וניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות מהיר. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם פרמזן-רג'יאנו, עגבניות שזיף בשלות סופר, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ניוקי עשב ריקוטה עם רוטב עגבניות מהיר, ניוקי ריקוטה ברוטב עגבניות, ו ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שקית מאפה חד פעמית
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
3
לפתוח את גבינת ריקוטה מן הגבינה; המרקם צריך להיות די יבש ומתפורר. אם זה באמת יבש (זה טוב) להעביר אותו דרך טחנת מזון עם החורים הגדולים ביותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
שים את הגבינה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
דק קוצצים את התרד סחוט ולהוסיף אותו ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
6
מוסיפים את הביצים, פרמזן מגורר-רג ' יאנו ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
7
מערבבים עד בשילוב טוב. טעם ומתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
8
מוסיפים 1/4 כוס קמח. אם התערובת היא עדיין רטובה מאוד, להוסיף את הנותרים 1/4 כוס קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
אבק מגש גיליון בנדיבות עם קמח. מעיל אחר מגש גיליון בנדיבות עם קמח סולת. למלא שקית מאפה עם תערובת ריקוטה / תרד. צינור 1 1/2 אינץ ' כדורים של תערובת הגבינה על מגש מרופד קמח כל המטרה. לנער את המגש סביב כדי לצפות את הכדורים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
קמח סולתקמח סולת
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
גבינהגבינה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
10
מגלגלים כל קמח מצופה חתיכת גבינה סביב ביד שלך כדי ליצור כדור. לעשות את זה בעדינות כדי לא למעוך את כדורי הגבינה. סדר אותם על מגש מרופד semolina.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
גבינהגבינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
11
להביא סיר מלא מים לרתיחה על חום בינוני. תכין קערת מי קרח. בתחתית כל עגבניה לחתוך " X " בעור. עבודה בקבוצות, לשים את העגבניות במים רותחים במשך 15 עד 20 שניות בלבד!
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
12
הסר את העגבניות מהמים הרותחים והכניס אותם מיד לתוך מי הקרח. כאשר העגבניות התקררו, להסיר אותם ממי הקרח ואת העור צריך לרדת בקלות רבה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עגבנייהעגבנייה
13
הסר את הגבעולים והזרעים מהעגבניות; קוצצים בגסות את העגבניות והשמורה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
זרעיםזרעים
14
מעיל פאן סאוט ישר צדדי גדול, מעל חום בינוני גבוה, עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח, לפי הטעם. לזרוק את הפלפל האדום כתוש ומבשלים את הבצל עד שהם רכים ארומטיים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
בצלבצל
מלחמלח
16
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות. מערבבים את העגבניות ומתבלים במלח, לפי הטעם. מביאים את תערובת העגבניות לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
מלחמלח
17
תוסיפי את הבזיליקום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
18
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני, ולאחר מכן להפחית את החום עד המים הוא בבית רתיחה. בזהירות להוסיף את הניוקי למים רותחים. מבשלים עד הניוקי לצוף והתחילו להתנפח, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
19
על צלחות מנה בודדות, כפית קצת רוטב על כל צלחת ולפזר אותו עד שהוא הופך למעגל 4 עד 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
20
באמצעות עכביש או ארוך טפלו מסננת רשת, להסיר בזהירות את הניוקי ממי הבישול, כתם על מגבת תה ולסדר 5 ניוקי על כל מעגל של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רוטברוטב
מיםמים
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מגבות מטבחמגבות מטבח
21
מפזרים פרמזן-רג ' יאנו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano