עוגיות קראן-פיסטוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות Cran-פיסטוק. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. אם יש לכם חמאה, חמוציות, אגוזים קלויים יבשים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות קראן-פיסטוק, Cran שבב לבן-עוגיות פיסטוק, ו עוגיות שיבולת שועל כתומות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף ריינולדס; להפריש. בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגיות, תערובת פודינג וקמח. מערבבים חמאה מומסת וביצים עד צורות בצק רכות.
מוסיפים פיסטוקים וחמוציות; מערבבים היטב.
באמצעות סקופ עוגיות קטן או כפית, טיפה בצק 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות מרופדות. לחץ עם אצבעות כדי לשטח מעט.
אופים 9 עד 11 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי. אחסן היטב מכוסה בטמפרטורת החדר.