עוגיות שומשום פריכות
מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 36 . מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. גשו לסופר וקנו טחינה, סודה לשתיה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בורדוק פריך עם רוטב שומשום קלוי, ירקות מוקפצים שומשום מטוגן, ו שוקולד מריר טבל חטיפי קוקוס קשיו שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קורנפלור, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, ערבוב עם מקצף; מניחים תערובת בצד.
מניחים סוכר חום, טחינה, ושמן בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים סירופ, וניל וביצה; מכים היטב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר, להכות במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
קל מעיל ידיים עם ספריי בישול. צורה בצק לתוך 36 כדורים (על 1 אינץ ' כל).
מניחים סוכר מגורען בקערה רדודה.
מגלגלים כדורי בצק בסוכר מגורען; מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף. לשטח כדורים מעט עם החלק התחתון של כוס.
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מחבתות 2 דקות.
הסר עוגיות מחבתות; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.