קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד

עוגיות שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Macarons שוקולד. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 32 . גשו לסופר וקנו את קמח השקדים של בוב, ארוחה, שוקולד, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד עם שוקולד מוקצף שוקולד גאנש, עוגיות שוקולד, ו עוגיות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או נייר לא מקל והכינו שקית מאפה עם קצה 1/4 אינץ 'או 1/2 אינץ'. רוב המתכונים קוראים קצה 1/2 אינץ', אבל היה לי רק 1/4 אינץ ' וזה עבד בסדר גמור.תניח מסננת על קערה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
שלב את הסוכר של ממתקים, קמח שקדים וקקאו ולחץ דרך המסננת.עם מערבל חשמלי ידני, להכות את החלבונים ביצה עד שהם מתחילים להחזיק את הצורה שלהם. הכה את הקרם של טרטר ווניל, ולאחר מכן בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען.עם מגרדת גומי, לקפל את החומרים יבשים. כאשר מעורבב, להוסיף שקית מאפה. צינור הבלילה לתוך 1 עיגולים אינץ על גיליונות אפייה מרווחים על 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מרית אפייהמרית אפייה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
בואו macarons לשבת בחוץ במשך כ 60 דקות. הם יתחילו לאבד את הברק שלהם.מחממים תנור ל 375 מעלות F. כאשר מחומם מראש, לשים את המקרונים בתנור, לסגור את הדלת ומיד להפחית את החום ל 325 F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
אופים במשך כ -12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
הסר macarons ולהחזיר את חום התנור ל 375 F ולחזור עם המגש השני של macarons.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה, ולאחר מכן להסיר בזהירות.עבור גנאש, להביא את הקרם לרתיחה או רק עד שהוא חם ומתחיל לבעבע סביב הקצוות בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את השוקולד, מסירים מהחום ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
בואו להתקרר מעט. שוקולד יהיה להתעבות קצת כפי שהוא מתקרר. זרוק כפית של שוקולד מעל מחצית macarons וכובע עם הנותרים.תן לגנאש להתארגן. רימיתי ושמתי את המקרונים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)