עוגיות שוקולד Ii
עוגיות שוקולד II הוא צמחוני ומספק כ 48 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו עוגיות שוקולד, עוגיות שוקולד אני, ו עוגיות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המילוי: לנצח גבינת שמנת, 1/3 כוס סוכר ווניל עד רך וחלק.
מוסיפים קוקוס ואגוזים. לְצַנֵן.
כדי לעשות בצק: לנצח חמאה עד מתרכך.
מוסיפים חצי קמח. לאחר מכן מוסיפים 1 כוס סוכר, קקאו, ביצה, חלב וסודה לשתייה. לנצח עד בשילוב. תעבוד בשאר הקמח. צ ' יל הבצק עד מוצק מספיק כדי לגלגל.
מניחים בצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה. עם בצק גליל סיכה מתגלגל במלבן 14 x 6 אינץ'.
הסר גיליון עליון של נייר שעווה.
הסר מילוי מהמקרר וצורה לתוך גליל באורך 14 אינץ'.
מניחים מילוי על גבי בצק. להתחיל בקצה אחד לגלגל בצק סביב מילוי (כמו לגלגל שטיח) . להרטיב ולצבוט קצוות יחד.
חותכים רול לשניים. לעטוף בנייר שעווה לקרר במשך יומיים.
חותכים לפרוסות 1/4 אינץ ' (באמצעות סכין חדה מאוד או חוט דנטלי שעווה). שים על יריעות עוגיות משומן ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 8 עד 10 דקות. מגניב על גיליון במשך כ 1 דקה ולאחר מכן לסיים קירור על מדפים.