עוגיות שוקולד בטירוף
המתכון בטירוף עוגיות שוקולד מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. אם יש לכם קמח, שבבי שוקולד מרירים, אבקת אספרסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שיבולת שועל בריא בטירוף, עוגיות שוקולד לעיסה בטירוף, ו עוגת שוקולד בטירוף - שוקולד נמסיס (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9×9 תבנית אפייה עם קלף paper.In קערה קטנה מקציפה יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.ממיסים 10oz של שוקולד באמצעות שיטת broiler כפול או במיקרוגל. בעוד עדיין חם, מערבבים באבקת אספרסו. להפריש ל cool.In הקערה של קרם מערבל לעמוד יחד את הסוכר והחמאה עד רכות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומערבבים רק עד שהם משולבים.מוסיפים לאט מרכיבים יבשים ומערבבים עד לשלב. מערבבים בשוקולד המומס. לבסוף מערבבים בשוקולד צ ' יפס שמורות ופקאנים.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה מוכנה ומפיצים אותה לשכבה זוגית עם מרית.מחממים תנור ל-350 מעלות F. וממפים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה.
מניחים במקרר במשך 20-30 דקות, או עד המשרד מספיק כדי להתמודד בלי זה דבק באצבעות שלך.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחליקים את נייר הקלף והבצק על קרש חיתוך. בעזרת סכין גדולה וחדה, חותכים את הבצק ל-16 חלקים שווים.תן לכל חתיכה צורה מעוגלת במקצת עם כפות הידיים שלך במקום על דפי אפייה מוכנים.הכנס לתנור ואפה במשך 12(לעיס)-15 (פריך)דקות. או עד פני השטח הוא פשוט להגדיר, אבל עדיין הרבה רך כאשר בעדינות לחוץ באמצע.
תן לעוגיות להתיישב על תבנית האפייה במשך 20 דקות לפני העברת אותם למדף להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש