עוגיות שוקולד חמאת בוטנים גביע
שוקולד חמאת בוטנים קאפקייקס עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אבקת קקאו, וניל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש, ו עוגיות חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 24 כוסות מאפין עם נייר או לסכל.היכו יחד תערובת עוגה, מים, ביצים ושמן עם מיקסר חשמלי. כאשר חלקה, לחלק את הבלילה שווה בין מחבתות cupcake.
אופים על מתלה מרכז 20 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלה להתקרר לחלוטין.
מערבבים יחד חמאת בוטנים, 1/2 כוס אבקת סוכר ו 3 כפות חצי וחצי. באמצעות סכין, לחתוך חור הקאפקייקס ולמלא אותו עם כף של תערובת חמאת בוטנים.עבור ציפוי, להכות יחד את 2 מקלות חמאה, 4 כוסות אבקת סוכר, וניל אבקת קקאו.
הוסף מספיק חצי וחצי כדי להפוך את עקביות שמנת, להכות כל הזמן. כפור כל עוגה בנדיבות או צינור על מנה גדולה. בשלב זה, אולי כדאי לך לקרר את הזיגוג כך שזה נחמד ומוצק כאשר הציפוי החם ממשיך.לציפוי, להמיס את השבבים, חמאה ושמנת יחד בקערה בטוחה במיקרוגל באמצעות 50% כוח ערבוב כל 30 שניות או להמיס בדוד כפול. כפית קצת ציפוי במרכז של כל עוגה לעשות מעגל או לטפטף אותו. שים סוכריות סביב קצת ציפוי. במרכז העליון של כל קאפקייק עם כוס חמאת בוטנים.