עוגיות שוקולד טביעת האצבע של קתלין קינג
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגיות טביעת אצבע שוקולד, עוגיות טביעת אצבע שוקולד, ו עוגיות טביעת אצבע שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב קמח ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, חמאת שמנת, סוכר וסוכר חום.
מוסיף שוקולד נמס וניל, לערבב עד בשילוב. לגרד את הקערה.
מוסיפים חלמונים ומערבבים.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עד לשלב.
הסר את הבצק מהקערה על חתיכה גדולה של סרט ברור. לעטוף וליצור לתוך דיסק. מקררים במשך 2 שעות או מוצקים מספיק כדי להתגלגל לתוך כדורים.
מחממים תנור ל 350°f. קו 2 מחבתות גיליון עם סילפט או מחבתות גריז.
בקערה קטנה, להוסיף חלבונים ביצה לטאטא קלות עם מזלג כדי להבהיר.
מניחים אגוזים בקערה קטנה נפרדת.
מגלגלים בצק לכדורים קטנים בגודל של גולות. לטבול את כדורי הבצק לתוך ביצה לבן מעיל.
מגלגלים כל כדור בפקאנים קצוצים.
מניחים כדורים על גבי יריעות עוגיות מוכנות 1 1/2 אינץ ' זה מזה ולדחוף את מרכז כל כדור עם האגודל. אם יש לך ציפורניים ארוכות, להשתמש בקצה של ידית עץ.
אופים במשך 10 דקות, להסיר מחבתות מהתנור, ולחץ על המרכזים שוב, באמצעות מתלה או גב של כפית.
בעוד עוגיות קרירות, להמס שוקולד ושמן בקערה קטנה במיקרוגל, עד פשוט נמס.
באמצעות כפית, למלא עוגיות, אחד אחד.
מניחים אותם בחזרה על מחבתות הסדינים עד שוקולד הוא מוצק ולהגדיר. השוקולד ייקח כמה שעות כדי להגדיר, אם אתה ממהר, לקרר אותם.