עוגיות שוקולד לבן עם פצפוצי שוקולד
גשו לסופר וקנו קמח, תמצית ונילן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד שוקולד-לבן שערורייתיות, אספרסו שוקולד עוגיות שוקולד לבן פצפוצי שוקולד, ו עוגיות שוקולד לבן עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. שמנת את החמאה ואת שניהם סוכרים עד אור ורך בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים את הוניל, ואז את הביצים, 1 בכל פעם, ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקקאו ומערבבים שוב. לנפות יחד את הקמח, סודה לשתייה, ומלח ולהוסיף לשוקולד עם המיקסר על מהירות נמוכה עד רק בשילוב. מקפלים את שוקולד לבן קצוץ. זרוק את הבצק על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף, באמצעות כף גלידה 1 3/4 אינץ ' או כף מעוגלת. לצנן את הידיים ולשטח את הבצק מעט.
אופים בדיוק 15 דקות (העוגיות ייראו underdone).
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט על המחבת, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
הערה: מתכון זה עודכן ועשוי להיות שונה ממה שפורסם במקור או שודר.