עוגיות שוקולד מנטה
. אם יש לך סודה לשתיה, מלח, סוכריות מנטה שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו עוגיות שוקולד מנטה אבוקדו + 5 עוגיות חג בריאות, עוגיות שוקולד מנטה (עוגיות האנדים), ו עוגיות שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה על אש נמוכה, לבשל חמאה, סוכר ומים עד החמאה נמסה.
מוסיפים שוקולד צ ' יפס ומערבבים עד נמס חלקית.
הסר מהחום ולהמשיך לערבב עד שוקולד נמס לחלוטין.
יוצקים לתוך קערה גדולה ולתת לעמוד 10 דקות כדי להתקרר מעט.
במהירות גבוהה, להכות בביצים, אחד בכל פעם לתערובת שוקולד. להפחית מהירות נמוכה ולהוסיף מרכיבים יבשים, מכות עד מעורבב. בצק צמרמורת על 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מגלגלים בצק לכדורים ומניחים על דף עוגיות ungreased במרחק של כ-2 אינץ ' זה מזה.
אופים 8-10 דקות. בעוד עוגיות אופות סוכריות מנטה unwrap ולחלק כל אחד לשניים. כאשר עוגיות מובאות מהתנור, לשים 1/2 מנטה על גבי כל עוגייה.
תן מנטה לשבת עד 5 דקות עד מותך, ואז להפיץ את המנטה על גבי העוגייה. לאכול וליהנות!