עוגיות שוקולד מנטה
המתכון שוקולד מנטה בראוניז יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך על 5 שעות ו-30 דקות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 231 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא את הבראוניז המקורי של בטי סופריאן, אבקת סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות שוקולד מנטה, בראוניז שוקולד-מנטה, ו עוגיות שוקולד מנטה.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול. (לחיתוך קל יותר, מחבת קו עם נייר, ואז גריז התחתון רק של נייר.) Make brownie mix as directed on box for 13x9-inch pan. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
בקערה גדולה, היכו חמאה רכה וגבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
להוסיף 1/4 כוס שמנת קצפת; לנצח עד מעורבב. מוסיפים לאט אבקת סוכר, מכים עד רכות.
הוסף תמצית מנטה וצבע מזון; להתמזג היטב.
מורחים על בראוניז מקורר. מקררים על 1 שעה או עד סט.
בינתיים, בסיר 2 ליטר nonstick, חומרי ציפוי חום על אש בינונית נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד נמס וחלק. מגניב על 10 דקות או עד פושר.
יוצקים ציפוי על מילוי; להפיץ לכסות. בקירור חשפו כ 2 שעות או עד סט. לפני חיתוך, בואו לעמוד 20 דקות בטמפרטורת החדר. עבור בראוניז, לחתוך 9 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.