עוגיות שוקולד משולשות
עוגיות שוקולד משולשות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לכם סוכר חום, שוקולד צ'יפס, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 10%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות בוטנים משולשות, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות משולשות, עוגיות טופי ועוגיות כוס חמאת בוטנים, ו עוגיות שוקולד משולשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים 2 ניירות אפייה בקלף. בסיר בינוני כבד על אש נמוכה ממיסים 2 כפות. חמאה עם שוקולד חצי מתוק, ערבוב עד חלקה.
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר מעט.
מנפים קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח על דף קלף. בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית-גבוהה מקציפים 8 כפות שנותרו. חמאה עם סוכר עד אור, כ 3 דקות. להפחית מהירות כדי בינוני-נמוך ולהוסיף ביצים 1 בכל פעם, גירוד למטה הצדדים של קערת לפי צורך. (הבלילה תיראה מקומטת.) מקציפים בתערובת שוקולד מומסת ווניל לתערובת אחידה. במהירות המיקסר הנמוכה ביותר מערבבים פנימה תערובת קמח ואז שוקולד חלב צ ' יפס.
זרוק על ידי כפות 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות אפייה ואפה עד שהקצוות יציבים, 10 עד 12 דקות, סדינים מסתובבים מלפנים לאחור ומלמעלה למטה באמצע הדרך.
תן להתקרר על סדינים על מתלים תיל למשך 5 דקות, ואז הסר עוגיות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים (אל תתנו למים לרתוח), ממיסים שוקולד צ ' יפס לבן עם קיצור, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מוציאים את הקערה מהתבנית ונותנים לתערובת להתקרר מעט. טובלים חצי מכל עוגיה בתערובת שוקולד לבן, נותנים עודף לטפטף.
מניחים על נייר שעווה או קלף ומניחים לעמוד עד שהשוקולד מתייצב.