עוגיות שוקולד צ'יפס אגוזי
עוגיות שוקולד צ'יפס אגוזי עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 48. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם חלב, תמצית ונילן, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת פיקניק שוקולד צ'יפס אגוזים, עוגיות שוקולד אגוזים, ו עוגיות שוקולד משולשות אגוזים.
הוראות
בקערה גדולה, שמנת את המרגרינה, החמאה ושני הסוכרים עד שהם בהירים ואווריריים.
מוסיפים את הביצים, החלב והווניל ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומוסיפים לתערובת החמאה. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את שיבולת השועל עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את השוקולד והאגוזים.
מכסים ומקררים את הבצק לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות. משמנים דפי עוגיות.
לוקחים כפית (לעוגיות קטנות) או כף (לעוגיות גדולות) של בצק ומעצבים את הבצק לכדורים. משטחים מעט לדיסקים מעוגלים.
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על דפי העוגיות ואופים עד שהקצוות משחימים מעט, בערך 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר על הסדינים כ -10 דקות.
הסר למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות שוקולד צ ' יפס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "