עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ללא גלוטן
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביס עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוני גלם (ללא גלוטן, ללא סויה), עוגיות שוקולד צ'יפס {טבעוני, ללא גלוטן}, ו עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס (ללא גלוטן וטבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או סיליקון mat.In קערת ערבוב, לשלב את כל החומרים יבשים ולעשות באר במרכז.
מוסיפים את השמן, הסירופ והוניל לבאר, ומערבבים הכל יחד כדי ליצור בצק רך.רוקן את התערובת על תבנית האפייה ומעצב אותה למעגל 8 אינץ'.
אופים על המדף המרכזי במשך כ 12-14 דקות או רק עד עוגיות נראה פחות מבריק ומופיע להגדיר.
בואו להתקרר ישירות על תבנית האפייה. כאשר מוכן לקשט, להשתמש מרים עוגה לשים אותו על משטח לקשט שלך. עוגת העוגיות הזאת קופאת היטב.