עוגיות שוקולד צ'יפס עבות טופי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד צ'יפס עבות טופי. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 471 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-73 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר מגורען, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס עבות וצ' יפס, הטוב ביותר-עוגיות שוקולד צ'יפס עבים & לעיסים, ו עוגיות שוקולד צ'יפס עבות וצ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מחממים את החמאה מעל בינונית עד שהיא נמסה ומתחילה להפוך לחומה.בעוד החמאה נמסה, לשים את כל שלושת הסוכרים בקערת ערבוב.
יוצקים את החמאה החמה, המומסת, השחימה על הסוכרים ומערבבים עד מעורבב.
תן מגניב מעט, ולאחר מכן להוסיף את תמצית וניל. אם התערובת היא עדיין חמה מאוד, לתת לו להתקרר רק קצת, ולאחר מכן להוסיף את החלמון ביצה. הכה עם מיקסר חשמלי במשך כשתי דקות.
מערבבים את הקמח, שמנת לא חלבית, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה.עם כפית, מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת הסוכר. בשלב זה, הבצק עדיין צריך להיות חם מעט, אז תן לו להתקרר כך שזה לא כל כך חם כי זה ימיס את שבבי השוקולד.
מוסיפים את פצפוצי השוקולד והאגוזים ומערבבים היטב. צנן את הבצק בן לילה או עד שיהיה מוכן לאפות (שים לב: אתה יכול לצנן אותו לזמן קצר יותר, אבל המרקם של העוגיות משתפר אם אתה מקפיא את הבצק בן לילה. אני בדרך כלל אופה כמה עוגיות כמה שעות מאוחר יותר, ואז אופה את השאר למחרת.מחממים תנור ל 350 מעלות F. יש להכין גיליון אפייה מרופד בנייר קלף או רדיד nonstick.מחלקים עוגיות לתוך רבע כוס כדורי גודל של בצק. מסדרים 4 אינץ ' בנפרד על גיליונות עוגיות, לחץ מעט כך צמרות שטוחות, ואז אופים במשך 15 עד 18 דקות. מגניב על תבנית אפייה במשך כ 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלים תיל.