קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות1
ציון בריאות35
מגזין

עוגיות שוקולד שרי גנאש

עוגיות שוקולד שרי גנאש
עוגיות שוקולד דובדבן גנאש יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 258 גרם של שומן, וסך הכל 5040 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, אבקת אפייה, דובדבנים יבשים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו מוס דובדבן מתוק עם ספוג סרט וגנאש שוקולד, עוגיות סנדוויץ שוקולד בראוני עם שוקולד לבן גנאש ושמורות תות, ו עוגיות שוקולד גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת מתכת על סיר של מים רותחים להמס את השוקולד לא ממותק, 1 ½ כוסות של שבבי שוקולד, והחמאה, ערבוב עד התערובת חלקה, ולהסיר את הקערה מן heat.In קערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, את אבקת האפייה, ואת ½ כפית salt.In קערה לנצח את הביצים ואת הסוכר עם מיקסר חשמלי עד התערובת היא עבה וחיוורת והכה באבקת הקקאו ואת Amaretto. מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים, מקפלים בתערובת הקמח ומערבבים את הדובדבנים המיובשים. הבצק יהיה רטוב למדי, כמעט כמו בלילת עוגה.מכסים את הבצק בניילון נצמד כנגד התערובת ומקררים לפחות 3 שעות, או בין לילה.מחממים את התנור ל-350 מעלות F. באמצעות כף קטנה יוצרים את הבצק לכדורי 1 ½ אינץ 'ומניחים על יריעת עוגיות מרופדת קלף, בערך 2 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקר Amarettoליקר Amaretto
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים את העוגיות 10-12 דקות, או עד שהם נפוחים ומבריקים סדוק על גבי. צריך להיות רך מאוד כאשר הם יוצאים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
תן לעוגיות להתקרר על דפי האפייה, להעביר אותם למדפים, ולתת להם להתקרר לחלוטין.הם יתייצבו כפי שהם מגניבים, והם אפילו טובים יותר למחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.