עוגיות שוקולד שרי גנאש
עוגיות שוקולד דובדבן גנאש יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 258 גרם של שומן, וסך הכל 5040 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, אבקת אפייה, דובדבנים יבשים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו מוס דובדבן מתוק עם ספוג סרט וגנאש שוקולד, עוגיות סנדוויץ שוקולד בראוני עם שוקולד לבן גנאש ושמורות תות, ו עוגיות שוקולד גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת מתכת על סיר של מים רותחים להמס את השוקולד לא ממותק, 1 ½ כוסות של שבבי שוקולד, והחמאה, ערבוב עד התערובת חלקה, ולהסיר את הקערה מן heat.In קערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, את אבקת האפייה, ואת ½ כפית salt.In קערה לנצח את הביצים ואת הסוכר עם מיקסר חשמלי עד התערובת היא עבה וחיוורת והכה באבקת הקקאו ואת Amaretto. מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים, מקפלים בתערובת הקמח ומערבבים את הדובדבנים המיובשים. הבצק יהיה רטוב למדי, כמעט כמו בלילת עוגה.מכסים את הבצק בניילון נצמד כנגד התערובת ומקררים לפחות 3 שעות, או בין לילה.מחממים את התנור ל-350 מעלות F. באמצעות כף קטנה יוצרים את הבצק לכדורי 1 ½ אינץ 'ומניחים על יריעת עוגיות מרופדת קלף, בערך 2 אינץ' זה מזה.
אופים את העוגיות 10-12 דקות, או עד שהם נפוחים ומבריקים סדוק על גבי. צריך להיות רך מאוד כאשר הם יוצאים מהתנור.
תן לעוגיות להתקרר על דפי האפייה, להעביר אותם למדפים, ולתת להם להתקרר לחלוטין.הם יתייצבו כפי שהם מגניבים, והם אפילו טובים יותר למחרת.