קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

אפרסקים ' נ ' קרם ברים

אפרסקים ' נ ' קרם ברים
אפרסקים ' נ ' קרם ברים דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 149 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית שקדים, קמח, חמאה וגבינת שמנת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני בלתי ניתן לשיפור של 9%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פיצ'ס ' נ ' קרם ברים, אפרסקים ' נ ' קרם ברים, ו אפרסקים, עוגות קרם ברים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע. מגלגלים את דף הבצק של הסהר למלבן. לחץ על הצדדים התחתונים ומעט למעלה של 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גיליון בצקגיליון בצק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים 5 דקות. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת, סוכר ותמצית לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מורחים על קרום. כפית פאי מילוי מעל שכבת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
בקערה קטנה מקציפים קמח וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים שקדים; מפזרים מעל מילוי אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
7
אופים 25-28 דקות או עד שהקצוות מזהיבים. מצננים במחבת על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
חותכים לסורגים. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד מבעבע יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
מוסקטו ורוד מבעבע יחף מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מוגש הכי טוב צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה תוסס יש ניחוחות וטעמים של יסמין כתום מנדרינית משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!