עוגיות שיבולת שועל אוכמניות
עוגיות שיבולת שועל אוכמניות הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-26 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-121 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך מלח, אבקת אפייה, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שיבולת שועל אוכמניות, עוגיות שיבולת שועל אוכמניות-אגוז, ו עוגיות אוכמניות banananan שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שני יריעות עוגיות עם נייר קלף.
הסר 1 כפית קמח מ 1 כוס למדוד ולהניח בצד.
מערבבים את הקמח הנותר, קינמון, מלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה יחד בקערה; להפריש.מקציפים את החמאה וסוכר חום באמצעות מהירות גבוהה של מיקסר חשמלי עד שמנת. מקציפים את הוניל, ואז מוסיפים את הביצה ומכים רק עד incorporated. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח לבלילה, ערבוב רק עד נספג. ואז מערבבים שיבולת שועל ואגוזים. לזרוק את האוכמניות הקפואות בכפית שמורה של קמח ומערבבים באוכמניות
בזהירות לעצב לתוך כדורים (שלי היו קצת מעל סנטימטר) ומרחב כ 2 וחצי סנטימטרים זה מזה על גיליונות עוגיות מרופדת קלף.
אופים ב 350 מעלות במשך 12-15 דקות (לבדוק ב 10).
בואו להתקרר על גיליונות עוגיות במשך כ 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט מגניב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5