קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות36
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שיבולת שועל בננה השנייה

עוגיות שיבולת שועל בננה השנייה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל בננה עוגיות שיבולת שועל השני. מתכון ללא חלב זה משרת 36 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 114 קלוריות. אם יש לכם ביצה, מלח, אגוזי מלך וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. ציון זה לא כל כך גדול. עוגיות שיבולת שועל בננן, עוגיות שיבולת שועל בננן, ו עוגיות בננה שיבולת שועל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים דפי עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד קיצור וסוכר חום. מקציפים פנימה ביצה ובננה מרוסקת ואז מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננהפירה בננה
סוכר חוםסוכר חום
קיצורקיצור
ונילוניל
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שלב קמח, סודה לשתייה, מלח, קינמון וציפורן; מערבבים לתערובת הבננה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
בננהבננה
ציפורןציפורן
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מערבבים פנימה שיבולת שועל מגולגלת ואגוזי מלך. זרוק בכפיות מעוגלות על דפי עוגיות מוכנים. השאירו מקום להתפשטות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
אגוזי מלךאגוזי מלך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על דפי עוגיות למשך 5 דקות לפני שמעבירים לרשת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות שיבולת שועל. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "