עוגיות שיבולת שועל פקאן צימוקים
צריך קינוח צמחוני? עוגיות שיבולת שועל של פקאן צימוקים יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 30. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר חום, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-270 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו עוגיות שיבולת שועל פקאן צימוקים, עוגיות שיבולת שועל פקאן צימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל קלויות פקאן ורום צימוקים עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים את הפקאנים על תבנית אפייה ואופים 5 דקות, עד שהם פריכים. מניחים בצד להתקרר. קוצצים גס מאוד.
בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, מקציפים יחד את החמאה, הסוכר החום והסוכר המגורר במהירות בינונית-גבוהה עד שהם בהירים ותפוחים. כשהמיקסר נמוך מוסיפים את הביצים אחת אחת ואת הווניל.
מנפים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח יחד לקערה בינונית. כשהמיקסר נמוך מוסיפים לאט את החומרים היבשים לתערובת החמאה.
מוסיפים את שיבולת השועל, הצימוקים והפקאן ומערבבים רק עד לאיחוד.
בעזרת כדור גלידה קטן או כף, זרוק תלוליות בצק בגודל 2 אינץ ' על תבניות גיליון מרופדות בנייר אפייה. משטחים מעט ביד לחה.
אופים במשך 12 עד 15 דקות, עד להשחמה קלה.
מעבירים את העוגיות לרשת אפייה ומצננים לחלוטין.