עוגיות תאנים תוצרת בית עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מספק כ 20 מנות . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. 661 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך חלמונים, קינמון, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו עוגיות תאנים תוצרת בית, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו ניוטון תאנים (תוצרת בית) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את בצק ניוטון:לנפות את הקמח ולהניח בצד. באמצעות מערבל יד או לעמוד, שמנת יחד את החמאה יחד עם סוכר, דבש או סירופ תירס, סודה לשתיה, וניל, קינמון, וגלידת תפוזים במהירות בינונית עד שהתערובת קלה ורכה. Scape את הקערה עם מרית גומי, ולהמשיך לערבב. עם המיקסר עדיין פועל, להוסיף את החלמונים אחד בכל פעם, ערבוב ביסודיות לאחר כל תוספת. הפעל את המיקסר נמוך ולהוסיף את הקמח מנופה בבת אחת.
טפטוף במיץ התפוזים. המשך לערבב עד רק הומוגנית.כבה את המיקסר. הבצק יהיה רך מאוד ורטוב.הכינו יריעת ניילון גדולה והשתמשו במרית גומי כדי להעביר את הבצק מהקערה למרכז הפלסטיק. מקפלים את הפלסטיק על הבצק ומתיישרים לדיסק. לעטוף עם פלסטיק שנותר להכניס למקרר במשך ארבע שעות או לילה.
מערבבים את התאנים, רסק תפוחים, דבש או סירופ תירס וקינמון בקערה של מעבד מזון. דופק עד חלקה. לגרד את הקערה למטה עם מרית גומי ודופק שוב כדי להבטיח גושים להישאר; אם כל להתגנב, הם לסתום את קצה המאפה במהלך צנרת.השתמש מרית גומי כדי להעביר את הדבק תאנה שקית מאפה מצויד קצה מארג סל גדול, רגיל. לחלופין, להשתמש תיק כבד zip העליון עם פינה חתוכה.הגדר את המילוי בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
הכנת העוגיות:מחממים את התנור ל-325°F ומכינים גיליון עוגיות מצופה קלף.גם לאחר מצמרר, הבצק יהיה רך באופן משמעותי מאשר הבצק מגולגל טיפוסי. אבק על פני השטח מתגלגל בכבדות עם קמח מנופה כדי למנוע דבק, ולאבק את פני השטח של הבצק גם כן. עם סיכה, לגלגל את הבצק עד 1/4 " עובי. לעתים קרובות להרים ולהזיז את הבצק, לאבק מחדש במידת הצורך, כדי להבטיח שזה לא מקל. אם יש מקומות לעשות מקל, להחליק מרית מתכת אופסט בין הבצק לבין הדלפק כדי לשחרר ולאבק את האזור הפגוע עם יותר קמח.השתמש בסרגל וחותך פיצה כדי לחתוך את הבצק לכמה רצועות רחבות 3 1/4". זה הכי קל להתמודד עם הבצק אם רצועות אלה הם לא יותר מ 6" אז אם אתה מוצא את הרצועות שלך הם ארוכים במיוחד, ייתכן שתרצה לחתוך אותם לאורכים לניהול יותר. אם הבצק מכוסה בכבדות בקמח, בעדינות אבק נקי עם מברשת מאפה יבש.צינור רצועה של מילוי תאנה למטה במרכז כל רצועת בצק; אתה רוצה את המילוי להיות 1 "רחב בערך 1/4" עבה, אל תהסס צינור מילוי עבה או דק יותר כדי להתאים את הטעם שלך. אם אתה צנרת עם שקית ניילון ללא קצה, לאחר שהפצת את המילוי, להשתמש באצבע לחה ללטף את המילוי לתוך שטוח, מלבני strip.To הפוך את מוטות ניוטון, להרים את אחד ארוך, חשוף רצועות בצק למעלה ושוב מילוי. אם יש לך בעיה להרים את הבצק עם האצבעות שלך, אתה יכול להשתמש במרית אופסט. קח את הצד המקופל של חטיף העוגיות ומגלגל אותו על החלק הנותר של הבצק. חזור עם חטיפי העוגיות שנותרו. הבצק יוכפל כאשר שתי הרצועות חופפות בתחתית; זה נותן לניוטון את הצורה האופיינית לו. אתה יכול להשתמש בידיים שלך ללטף את הסורגים על הצדדים הארוכים שלהם כדי להדגיש את הצורה הזאת אם אתה רוצה.השתמש מברשת מאפה יבש כדי לאבק את כל קמח עודף מן העוגיות.
אופים במשך כ 12 דקות או עד העוגיות נפחו מעט השחמה. הם יהיו קצת מוצקים למגע; אם הם מרגישים נפוחים או לחים, להמשיך לאפות עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
חיתוך והזדקנות של העוגיות: ברגע שהעוגיות יוסרו מהתנור, השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך כל סרגל לכמה עוגיות ארוכות 1". בעוד העוגיות עדיין חמות, להעביר אותם מיכל פלסטיק עם מכסה או תיק zip העליון גדול. אם אתה צריך לערום את העוגיות, מניחים פיסת קלף בין השכבות. לאטום את המיכל או תיק בחוזקה. צעד זה יהיה קיטור מעט את העוגיות, להבטיח שהם יישארו רכים כמו עוגה-מקצה לקצה. דילוג על שלב זה יגרום ניוטונים עם מרקם יבש מעט, יותר כמו עוגייה ופחות כמו עוגה.העוגיות ישמרו, בטמפרטורת החדר, במשך כשבועיים.