עוגיות תבלין איילים
עוגיות תבלין איילים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-60 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו קמח, קצפת רכה מוכן להפיץ ציפוי, וניל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות איילים, עוגיות איילים, ו עוגיות איילים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח, קינמון, זנגביל, ציפורן, מלח ואגוז מוסקט; להפריש. בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת. מקציפים וניל וביצים עד רכות. במהירות נמוכה, להכות בתערובת קמח.
מחלקים את הבצק לשניים; לשטח כל חצי לעובי 1/4 אינץ'. לעטוף סיבובי בצק בנפרד; לקרר על 1 שעה או עד צונן.
מחממים תנור ל 350 ° F. על משטח עבודה מכוסה בד מקומח, מגלגלים חצי בצק בכל פעם עם פינים מתגלגלים מקומח לעובי 1/8 אינץ'.
לחתוך עם מקורנת 2-3 אינץ 'איילים בצורת חותך עוגיות; מקום 1 אינץ' בנפרד על סדינים עוגיות ungreased.
אופים 9 עד 11 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 1 דקה; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מניחים ציפוי בשקיות פלסטיק גדולות לאחסון מזון. לאטום את התיק, לחתוך את הפינה הזעירה של התיק. לסחוט שקית לציפוי בצינור לאורך קצה של כל עוגיית איילים.
מניחים 1 סוכריות קינמון על כל אחד עבור האף.